Doodle Tops Single - Et klassisk legetøj med et twist

Doodle Tops Single Pack Doodle Tops product Doodle Top product2

Lav cirkler med venner, familie og medarbejdere med Doodletop - den eneste snurretop som tegner! Vidvinkelspin betyder større spiraler, mens tætte spin laver mindre spiraler. Hold overfladen på skrå for at skabe vilde designs! Efter du er færdig med at lege, brug pennen til at lave Doodles til inspirerende kunstværker ved at lave linjer og teksturer. Farver kan variere. Bestil Doodletop Refill for at fylde forskellige farver i og fortsætte Doodletops sjove legemønster.

Doodle Tops Twister - Twister får Doodletops til at snurrer tre gange længere!

Doodle Tops Twister Pack Kurio Tab XL bumper back Doodle Top Twister product

Spin rundt med den eneste snurretop som tegner! Træk din DoodleTop op i den fjederladede Twister, og den vil spinne når knappen trykkes. Den specielle Twister gør at Doodletops snurrer tre gange længere end når du gør det med hånden - noget som gør den lettere for mindre børn at bruge. Farver kan variere. Ikke giftig og vaskbar.

Doodle Tops Deluxe Kit - Træk twisteren op, tryk på knappen og vip designbrættet

Doodle Tops Deluxe Pack Doodle Tops Deluxe products Doodle Top Deluxe Tray

Træk din Doodletop op i den fjederladede Twister og den vil snurre når du trykker på knappen. Dette sæt indeholder 3 Doodletops, 1 Twister, 8 udskiftelige penne, 10 ark med designpapir og et designbræt som du flytter på for at kontrollere retningen af Doodletop. Du kan også trykke eller skubbe Doodletoppen mens den spinner. Kan du spinne alle 3 Doodletops samtidig? Doodletop Twister Deluxe Kit kommer til at lade dig snurre rundt i flere timer.

  • Sæt Doodletoppen ind i designbrættet, træk twisteren op, tryk på knappen og vip designbrættet i forskellige retninger for at styre mønstrene som laves.
  • Se på mens flotte designs skabes for øjnene af dig.
  • Doodletop Twister Deluxe Kit kommer til at underholde i flere timer.

Doodle Tops Refill Set - Byt til en anden blækfarve uden problemer

Doodle Top Refill Pack Kurio Tab XL bumper back Doodle Top Refill products

Snurretoppen som tegner! Lav superspiraler for at tegne unikke billeder hver gang! Byt til en anden blækfarve uden problemer! Inkluderer 6 forskellige farvepenne.
Lad ikke de tomme Doodletop penne gøre dig trist! Doodletop påfyldningsfarverne kommer i en regnbue af farver vil gøre at din Doodletop varer 6 gange længere! Bare sæt pennen i din Doodletop, og du er klar til at lave flere vilde og fede spiraldesigns. Leveres med 6 påfyldningspenne. Ikke-giftig blæk.