Zoomer Hungry Bunnies - En sød kanin, som elsker at spise!

Zoomer Hungry Bunnies Shreddy Package Zoomer Hungry Bunnies Shreddy Zoomer Hungry Bunnies Chewy

Giv henne godbidder, hun elsker dem og laver endda konfetti! Takket være hendes sensorere, kan hun mærke når du klapper hende: hun leger, synger, griner og bevæger føddene, halen og hendes bløde ører!
Hun giver lyd når hun er sulten, fodr hende med godbidder for at holde hende glad, kild hende på maven eller klap hende på hovedet.

Zoomer Pretty Ponies - Sødme, du kan holde i håndfladen!

Zoomer Pretty Ponies Sugar Zoomer Pretty Ponies Lilac Zoomer Pretty Ponies Sugar with Comb

Vi præsenterer de nye Zoomer ™ Zupps Pretty Ponies!
Klap hovedet og tryk på næsen for at blive kendt med dine nye Zoomer ™ Zupps Pretty Poniez og hør deres søde ponylyde! Jo mere du leger med dem, jo lykkeligere vil de være!
Hver Zoomer ™ Zupps Pretty Poniez kommer med et samlekort til at lære mere om Poniez’ personlighed.

Zoomer Hedgiez - De elsker at grine, fløjte, sende dig luftkys og udføre tricks!

Hedgiez Rosie Hedgiez Daisy Hedgiez Jewel

Zoomer Hedgiez er søde og hyggelige babypindsvin-kæledyr som ruller lige ind i hjertet! Disse interaktive, elektroniske kæledyr har sensorer på hovedet og maven, en knap på næsen, samt LED-øjne. Forsigtigt klap dem på hovedet for at få dem til at udføre tricks, inklusiv at stå på hovedet og kolbøtter. Tryk på næsen for at få den til at vrikke, fløjte, sende et luftkys, og andre søde lyde. Det sjove stopper ikke der, for disse plyssede venner elsker at blive holdt og kildet. Vend dem på hovedet, kild dem på maven og se dem rulle op som en bold og fnise! De har super blødt, glitrende pels, og hver Zoomer Hedgiez har sit eget, unikke look og børn kan style pelsen med kammen som er inkluderet. Men flere at samle, kommer børn fra 4 år, som elsker interaktive legesager, til at falde pladask for Zoomer Hedgiez.

Zoomer Meowzies - Jo mere du leger med dem, jo lykkeligere bliver de!

Meowzies Lux Meowzies Posh Meowzies Lux in Box

Mød Zoomer Meowzies - søde kattekillinger med bløde haler som du bare vil elske! Du bliver betaget af disse kattekillinger. Jo mere du leger med dem, jo lykkeligere bliver de! Meowzies har specielle sensorer på hovedet, ryggen og brystet, så de ved når du klapper dem. Deres interaktive LED øjne lyser op og fortæller dig nøjagtig hvordan de har det. Og hvis du har lyst til at lege, har du mødt de rette killinger! Med interaktive spil som "Mussejagt" og "Meow Hero," søde kattelyde, et hemmeligt trick og stilfuld hale, kan Meowzies ikke vente med at vise dig alt de kan. Du kan samle dem og se dem dele hemmeligheder, fortælle vitser, synge sange og mere. Bare hold deres næseknapper sammen og lad den sjove katteballade begynde! Tag din egen personlige kattekilling med hjem! Zoomer Meowzies - fuld af liv, fuld af meow!